Skab stemning med det helt rigtige vitrineskab

By:

Skab stemning med det helt rigtige vitrineskab

Forbinder du vitrineskabet med dine bedsteforældres hjem, hvor fint porcelæn omhyggeligt blev gemt af vejen i store brune skabe? Vitrineskabet har igen fået sin renæssance og er blevet meget populært i den danske indretning. I dette blogindlæg bliver du præsenteret for tidens mest populære vitrineskabe fra mærket Nordal, samt hvordan du kan skabe en helt unik stemning i hjemmet, alt efter hvilket vitrineskab du vælger.

 

Det ophængte vitrineskab

Har du en lille bolig, men ønsker du en smart opbevaringsløsning i spisestuen? De ophængte vitrineskabe passer godt til en lille bolig, da skabet ikke optager gulvplads. Det ophængte vitrineskab skaber luft og lethed omkring sig, og det er perfekt til opbevaring af køkkenelementer i spisestuen. Derudover kan det ophængte vitrineskab sagtens indgå i en billedvæg. Et eksempel på et flot og enkelt vitrineskab er Nordals klassiske sorte vægskab. Med sine store, flotte glaslåger skaber dette vitrineskab en klassisk og romantisk stemning.

 

Vitrineskab i metal

Vitrineskabe i metal har ofte et stilrent udtryk og er en god måde at bringe et gammelt møbelkoncept ind i et moderne, minimalistisk hjem. Hvis du er på udkig efter et flot og unikt vitrineskab i metal, er Nordals vitrineskab i sort metal det helt ideelle. Med sin flotte, matte formular, kombineres høj kvalitet med et unikt design. Skabet har tre hylder og en glaslåge, og er perfekt til opbevaring af smukt stel og glas eller nips og bøger, som hører stuen til.

 

Køb dit vitrineskab hos Interiørbutikken

Er du på udkig efter et flot vitrineskab? Hos Interiørbutikken kan du finde et stort udvalg af vitrineskabe, hvad end du ønsker et ophængt vitrineskab, et vitrineskab i metal eller et helt tredje. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af forskellige vitrineskabe til attraktive priser. Du kan finde dit Nordal vitrineskab her.

Posted in: Nordal Vitrine