Inviter tidens retrostil indenfor med møbler fra Nordal

By:

Retroindretningen har for alvor opnået sin renæssance, og uanset hvilket boligmagasin du åbner, vil du højst sandsynligt blive mødt af retro-stilens flotte træmaterialer og spraglede farver. I dette blogindlæg får du gode råd til, hvordan du kan låne indretningstip fra 70’ernes skønne indretningsstil og skabe en hyggelig og rummelig stemning i dit hjem. Herunder bliver du præsenteret for en flot og rummelig skænk fra Nordal, som kan skabe et flot og unikt retro-look.

 

Flotte opbevaringsløsninger i træ

En af de største trends indenfor retroindretning er træmøbler. Siden 60-70’erne har træmøblerne været at finde over alt i de danske hjem, og dette skyldes både kvalitet og udseende. Træmøbler er nemlig kendte for deres gode og holdbare kvalitet, som kan holde i en menneskealder. Derudover er træmøbler flotte af udseende, og deres rustikke look kan skabe en perfekt kontrast til hvide vægge og møbler. Med en Nordal-skænk i mangotræ kan du kombinere praktisk indretning og flot udstillingsmøbel. Denne skænk har et helt unikt look og er med sit mangotræ perfekt til retroindretning. Skænken kan bruges overalt i boligen, hvad end du mangler en skænk i stuen, køkkenet, soveværelset, entreen eller andetsteds. Du kan samtidig bruge skænken til opbevaring af alt fra flotte glas, stel og vaser til gamle bøger.

 

Find et stort udvalg af retromøbler hos Interiorbutikken.dk

Er du på udkig efter retro-møbler, som kan skabe en unik og hyggelig stemning i din boligindretning? Retrostilen er lige nu højeste mode, og dette indebærer blandt andet indretning med flotte og ubearbejdede træmaterialer. Hos Interiorbutikken.dk kan du finde et stort udvalg af retromøbler fra Nordal, herunder førnævnte skænk i mangotræ. Du kan se udvalget her. Foruden det store udvalg af smarte retromøbler, tillægger Interiorbutikken.dk kundeservice stor værdi. Derfor får du altid 365 dages returret på dine varer samt fri fragt på din ordre.

Posted in: nordal møbler